دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

پرونده‌های فساد، سفر نتانیاهو به مسکو را کوتاه کرد

احتمال صدور حکم علیه نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در پرونده‌های فساد او موجب شد او سفرش به مسکو را نیمه‌کاره رها کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۲ - ۰۸ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 February 27
کد خبر: ۵۵۹۱
به گزارش راهبرد معاصر، «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی که در یک سفر رسمی عازم مسکو شده این سفر را کوتاه خواهد کرد و روز چهارشنبه به فلسطین اشغالی بازخواهد گشت. تاریخ بازگشت او قبلاً پنجشنبه تعیین شده بود.

روزنامه هاآرتص دلیل این موضوع را تصمیم «آویخای مندلبیت»، دادستان کل رژیم صهیونیستی برای انتشار حکم خود در خصوص اعلام جرم علیه نتانیاهو ذکر کرده است. انتظار می‌رود مندلبیت این حکم را قبل از یکشنبه پیش رو، یعنی حدود ۴۰ روز قبل از انتخابات ۹ آوریل، علنی کند.

نتانیاهو قرار است روز چهارشنبه با «ولادیمیر پوتین»، رئیس‌جمهور روسیه دیدار کند. او همان روز به فلسطین اشغالی بازخواهد گشت. نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی گفته با رئیس‌جمهور روسیه درباره حضور ایران در سوریه رایزنی خواهد کرد.

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی دارای چهار پرونده فساد مالی تحت عنوان پرونده ۱۰۰۰، ۲۰۰۰، ۳۰۰۰ و ۴۰۰۰ است و طی ماه‌های گذشته درباره این پرونده‌ها مورد بازجویی قرار گرفته است.

انتظار می‌رود دادستان کل رژیم صهیونیستی رسماً نتانیاهو را در پرونده موسوم به «۴۰۰۰» متهم کند. او در این پرونده متهم است به «شائول ایلوویچ» مالک شرکت «بِزِک» میلیون ها دلار تسهیلات مالی پرداخت کرده تا پایگاه خبری «واللا» وابسته به این سرمایه دار صهیونیست از او و همسرش حمایت رسانه‌ای بهتری داشته باشد.

روزنامه هاآرتص نوشته انتظار می‌رود نتانیاهو در پرونده «۱۰۰۰» نیز رسماً متهم شود. این پرونده، اتهامات نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی درباره دریافت غیرقانونی هدیه از بازرگانان خارجی را شامل می‌شود.

مندلبیت هنوز در خصوص متهم کردن نتانیاهو در پرونده ۲۰۰۰ تصمیمی نگرفته است. نتانیاهو در این پرونده متهم است با روزنامه «یدیعوت آحارونوت» زد و بند کرده تا در ازای پوشش مثبت از فعالیت‌‌هایش در این روزنامه، رقیب آن یعنی روزنامه «اسرائیل هیوم» را تحت فشار قرار دهد.
فارس
ارسال نظر